THAI SPA SZALON -

“TENGERI SZELLŐ”

Sokan azt gondolják, hogy a “spa” szó a latin “sanus per aquam” kifejezés rövidítése, amelynek jelentése: egészség a víz által. Azonban, ez téves, mert a “spa” a belga Spa nevű város nevéből származik, amely Európa-szerte híressé vált a gyógyvízéről.

A szó idővel közismertté vált, és különböző (terápiás) kezelésekhez kapcsolódott. A 80-as években Amerikában jelent meg a “day spa” jelenség, amelynek lényege, hogy a vendégek egész napos egyénre szabott spa-programmal (amelynek része a kozmetika, testkezelés, masszázs stb.) szépülnek és gyógyulnak a Spa Szalonban.

 

Ma leginkább egyfajta gyógyító Spa kezelések csomagról beszélünk, amelyhez (tengeri és édesvízi) vizet, vagy az abból származó anyagokat (iszap, tengeri alga, ásványi anyagok, hínár, só, gőz, gyógynövények) használunk a szépítéshez, gyógyításhoz. A Spa programok az egész testnek nyújtanak kikapcsolódást, gyógyulást, szépülést. A gyógyfürdők és a vízből kinyert anyagok a bőrön keresztül bejutnak a szervezetbe, serkentik az anyagcserét, javítják a vérkeringést, eltávolítják a toxinokat és salakanyagokat a szervezetből, és egy általános egészségjavító hatásuk van. A kezelés után a bőr rendkívül puha és rugalmas lesz, hiszen élettel teli energiát kap.

Figyelmébe ajánljuk exkluzív SPA programok:

Választhat Spa programok kínálatunkból is, de ha nehéz a döntés, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, és mi segítünk Önnek, hogy egy exkluzív wellness-programban legyen része, amelyet az Ön hangulatához, személyiségéhez, kívánságához igazítunk!

 

Tudjon meg többet

 

Mind a(z) 6 találat megjelenítve