ÜDVÖZÖLJÜK

A 5 Elements Spa üzletláncban

A legjobb masszázs szalonok Budapesten, a Thaiföldi, Bali-szigeti és India legjobb terapeutáitól.
A Spa masszázs szalonjaink Budapesten

Kérjük, válasszon egyet

A szolgáltatásaink és az áraink az egyes SPA szalonokban változhatnak.

Mindenki tudja, hogy az eredeti mindig jobb, mint a másolat, ezért ha úgy dönt, hogy megismerné a keleti kultúrát és a hagyományos masszázs gyógymódokat, érdemes az ősi forráshoz fordulni! A “5 Elements Spa” szalonokban szakmájukban a legtapasztaltabb masszőrök dolgoznak, akik a Thaiföldi Királyságból és Indiából, illetve Bali és Jáva szigetéről utaztak hozzánk.

A testünk mozgás nélkül olyan,  mint az állóvíz, amely penészes, romlott és rothadt”.

A masszázs nemcsak kellemes, hanem hasznos eljárás is. A masszázs felnőtteknek és gyermekeknek hasznos, sportolók és passzív életmódot betartók számára egyaránt szükséges.

Úgy tűnik, hogy sokan megértik, mi a masszázs. A legtöbb hétköznapi ember számára a masszázs egyfajta mechanikus hatás a testre, amelyben a masszázskezelő dagaszt, nyújt, megpróbál a szöveteken és az izmokon. A masszázs fizikai hatása természetesen enyhíti az izomfáradtságot, javítja az anyagcserét, kiküszöböli a vérállást, eltávolítja a haldokló bőrsejteket és helyreállítja a bőr légzését. De ez csak a jéghegy csúcsa. A masszázs reflex és humorális hatásai általában csak a szakemberek számára ismertek. A masszázsnak óriási hatása van egy ember központi idegrendszerére. A masszázs alatt a masszőr irritálja a bőr idegreceptorjait, az izmokat és az ingókat, a vénás rendszert és az erek falát.

Az a hatás által okozott impulzusok az idegrendszeren keresztül, mintha dróttal továbbítanának, és eljutnának az agy megfelelő részeire. Az agy viszont válaszimpulzusokat küld a test működő szerveinek, és ezeknek a szerveknek a sejtjeiben speciális folyamatot okoz. Így lehetőség van bizonyos belső szervek, bizonyos külső hatások működésének ellenőrzésére. A keleti testünk ezt a sajátosságát évezredekkel ezelőtt észrevették. Több száz és ezer éves próba-és tévedés során a kínai, thaiföldi és indiai gyógyítók tanulmányozták ezeket a mintákat. Az idő múlásával egyértelmű kapcsolatrendszer alakult ki egy személy belső szervei és az akupunktúrás pontok, valamint a reflex zónák között az ember bőrén. Így született a reflexológia tudománya.

Masszázs segítségével egy tapasztalt szakember felhasználhatja belső erőinket, belső “természetes gyógyszertárunkat”, amely sokkal erősebb, mint a sok modern orvosi módszer. A masszázs gyógyszerek nélkül segítheti a testünket az egészségügyi problémák leküzdésében, csak a testünk saját tartalékénak felhasználásával. Így a masszázs hatékony eszköz egy igazi szakember kezében, amely lehetővé teszi a beteg állapotának befolyásolását. Csak egy ilyen befolyás eredménye nagyban függ attól a kezétől, amelyben ez a műszer található. Ne bízzon testében és egészségében amatőr kezekben, ez nem biztonságos. Bármelyik masszázs, akár a legkönnyebb, akár látszólag ártalmatlan, pozitív és negatív hatásokkal is rendelkezik. Csak egy jó szakember kezében, aki jó iskolán ment keresztül és rengeteg gyakorlattal rendelkezik, érezheti magát jól és nyugodtan, és minden masszázs segítségével feltöltheti energiáját és egészségét.

Most, hogy turnézzon a keleti országokban, belemerüljön a keleti légkörbe és javítsa egészségét, nem kell sok pénzt költenie, és sok órán keresztül szűk repülőgépen ülnie. A masszázs Budapesten is található. A 5 Elements Spa szalonjaiban a legjobb thaiföldi, indiai, valamint Bali és Java szigeteinek masszázsmesterei dolgoznak, komoly ismeretekkel és nagy tapasztalatokkal.

A 5 Element Spa masszázs szalonok Budapesten nem véletlenszerűen a TripAdvisor és a Foursquare értékelés első sorában található. A masszázs szalonjainkban kipróbálhatják a masszázsok és gyógykezelések széles skáláját, az arckezeléseket, a romantikus programokat két személy számára, a csodálatos egész napos spa programokat és a gyermekek számára készült masszázsokat.

A masszázs szalonjaink Budapest város könnyen megközelíthető és népszerű turisztikai területein találhatók.

Minket könnyű megtalálni, de nehéz elfelejteni! Ha keres masszázs szalonok Budapesten, akkor 5 Elements Spa a legjobb választás!

Tudjon meg többet
Különleges ajánlatok
VÉLEMÉNYEK
Amit ügyfeleink mondnak rólunk

Reméljük, hogy látogatása szalonunkban kellemes volt. Számunkra nagyon fontos lenne véleménye szolgáltatásainkról. Nagyon megköszönnénk, ha megírná véleményét online weboldalunkon!


    Menü