1. Home
  2. /
  3. Rólunk

Rólunk

Mindenki tudja, hogy az eredeti mindig jobb, mint a másolat, ezért ha úgy dönt, hogy megismerné a keleti kultúrát és a hagyományos gyógymódokat, érdemes az ősi forráshoz fordulni!

A “5 Elements Spa” szalonokban szakmájukban a  legtapasztaltabb masszőrök dolgoznak, akik a Thaiföldi Királyságból, illetve Bali és Jáva szigetéről utaztak hozzánk.

Aki ide betér, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. A pislákoló gyertyák fényében, dallamos  orientális reaxációs zenét hallgatva, csodálatos egészség- és szépségrituáléink, távol repitik a város zajától a Paradicsomba, ahol minden Önért munkálkodik. A családias hangulatú szobákban, a külvilágtól elszigetelten, szakavatott masszőrök hozzáértő keze segíti, hogy elfelejtse mindennapi problémáit. A masszázs után, egy csésze különleges tea elfogyasztásának hatására, meglrzi az életenergia áramlását és még sokáig kellemes érzés keriti hatalmába.

Unja már megy az orvosokat? Nem akarja mérgezni magát tablettákkal?

Mi segítünk Önnek. A Pesti Ájurvédikus szalonunkban hagyományos indiai orvoslás is folyik. Dr. Nellomkuzhiyil Shijil, több éves tapasztalatot szerzett Indiában. Személyre szabott kezelést ajánlunk minden ügyfélnek, az egyedi technikák kiállták az idő próbáját a hagyományos ájurvédikus orvoslással szemben. Adjon szervezetének egy esélyt, hogy gyógyulhasson, tabletták segítsége nélkül. 

5 Elements Spa

Menü