Mindenki tudja, hogy az eredeti mindig jobb, mint a másolat, ezért ha úgy dönt, hogy megismerné a keleti kultúrát és a hagyományos gyógymódokat, érdemes az ősi forráshoz fordulni!

A “5 Elements Spa” szalonokban szakmájukban a  legtapasztaltabb masszőrök dolgoznak, akik a Thaiföldi Királyságból, illetve Bali és Jáva szigetéről utaztak hozzánk.

Aki ide betér, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. A pislákoló gyertyák fényében, dallamos  orientális reaxációs zenét hallgatva, csodálatos egészség- és szépségrituáléink, távol repitik a város zajától a Paradicsomba, ahol minden Önért munkálkodik. A családias hangulatú szobákban, a külvilágtól elszigetelten, szakavatott masszőrök hozzáértő keze segíti, hogy elfelejtse mindennapi problémáit. A masszázs után, egy csésze különleges tea elfogyasztásának hatására, meglrzi az életenergia áramlását és még sokáig kellemes érzés keriti hatalmába.

Unja már megy az orvosokat? Nem akarja mérgezni magát tablettákkal?

Mi segítünk Önnek. A Pesti szalonunkban hagyományos kínai orvoslás is folyik Dr. Li Hua, már 17 éves tapasztalatot szerzett Kínában. Személyre szabott kezelést ajánlunk minden ügyfélnek, az egyedi technikák kiállták az idő próbáját1 a hagyományos orvoslással szemben. Adjon szervezetének egy esélyt, hogy gyógyulhasson, tabletták segítsége nélkül.

1Az akupunktura, vagy ahogy nevezik a keleti, “Zhen-Chiu terápia”, aminek szó szerinti fordítása a “golden tűszúrás”, ezer éve alkalmazzák a módszert. Az első kőből és csontból készült tűket  Kínában találták éves kb Kr. e. 5000 évvel.