"Menekülés Thaiföldre"

Meneküljön el a város nyüzsgésétől, és hagyja mindennapi gondjait a háta mögött. A “Thaiföldi utazás” egy hosszabb Spa program, thai technikák és krémek varázsával. 

A program egy 90-perces Thai tengeri algás vagy csokoládés radír és maszk kezelésből, 60 perces arckezelésből (Thai radír, maszk és Dr. Spiller bio-krémes arcmasszázs), és a végén egy csodálatos 60-perces Thai olajos masszázsból áll össze.

Ajándék! A testpakolások alatt egy extra 15-20 perces relaxáló Thai fejmasszázst adunk ajándékba!

A 3,5 órás program a következő kezelésekből áll:

  • 45 perc - Thaiföldi testradír, amely tartalmazza csak természetes összetevőket ("csokoládé" vagy "alga", tetszés szerint)
    • 45 perc - Thaiföldi maszk, amely tartalmazza csak természetes összetevőket ("csokoládé" vagy "alga", tetszés szerint) és pakolás + ajándék 15-20 perces relaxáló Thai fejmasszázs.
  • 60 perc - Tradicionális thai olajos masszázs 
  • 60 perc - Arckezelés: tisztítás, radírozás, maszk, arc masszázs bio-krémmel

A masszázs után hagyományosan következik az Ön által előzőleg kiválasztott kínai teakülönlegesség és csokoládé elfogyasztása.

A Spa kezelés díja:  46.400 Ft. helyett 40.400 Ft.-ért (Megtakarítás 6,000 Ft.)

Árak

"Menekülés Thaiföldre"

HosszÁrak
210 p.40.400 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.