"A kelet legendája"

Facial_treatmentChocolate_maskThai_herbs_and_cosmeticsFelejtse el, legalább egy kis időre a mindennapi gondokat, problémákat. Érezze a keleti vendégszeretet és harmónia légkörét az új programunkkal, melynek A kelet legendája nevet adtuk.

A program tartalmaz egy 60 perces tradicionális thai masszázst, 90 perc thai bőrradír és maszkpakolást tengeri alga kivonattal vagy csokoládéval (az ön választása szerint), 30 perces thai olajos masszázst és 60 perces arckezelést, beleértve a thai bőrradírt, arcpakolást és masszázst biokrémmel (Dr. Spiller).

Ajándék! A pakolás ideje alatt egy 15-25 perces Thai relaxáló fejmasszázzsal kedveskedünk.

A 4,5 órás program a következő kezelésekből áll:

  • 45 perc - Thaiföldi testradír, amely tartalmazza csak természetes összetevőket ("csokoládé" vagy "alga", tetszés szerint)
    • 45 perc - Thaiföldi maszk, amely tartalmazza csak természetes összetevőket ("csokoládé" vagy "alga", tetszés szerint) és pákolás + ajándék 15-20 perces relaxáló Thai fejmasszáz.
  • 30 perc hagyományos thai olajos masszázs
  • 60 perc tradícionális thai masszázs
  • 15-20 perc - Teaszünet: Friss gyümölccsel és az Ön által választott zöldteával.
  • 60 perc - arckezelés: arctisztítás, radírozás, maszkpakolás, arc masszázas biokrémmel

Majd a kényeztetés befejezéseképpen vendégünk 30 percet tölthet a relaxációs helyiségünkben, ahol ajándékba kap friss gyümölcstálat, egy különleges kínai teát és csokoládét is nassolhat.

A Spa kezelés díja:  50.100 Ft. helyett 43.900 Ft.-ért (Megtakarítás 6,200 Ft.)

Árak

"A kelet legendája"

HosszÁrak
270 p.43.900 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.