SPA csomagok

Spa packagesMi az a SPA?

Sokan azt gondolják, hogy a "spa" szó a latin "sanus per aquam" kifejezés rövidítése, amelynek jelentése: egészség(es) a víz által. Azonban, ez téves, mert a "spa" a belga Spaa nevű város nevéből származik, amely Európa-szerte híressé vált a gyógyvízéről.

A szó idővel közismertté vált, és különböző (terápiás) kezelésekhez kapcsolódott. A 80-as években Amerikában jelent meg a “day spa” jelenség, amelynek lényege, hogy a vendégek egész napos egyénre szabott spa-programmal (amelynek része a kozmetika, testkezelés, masszázs, stb.) szépülnek és gyógyulnak a Spa Szalonban.

Ma leginkább egyfajta gyógyító Spa kezelés csomagról beszélünk, amelyhez (tengeri és édesvízi) vizet, vagy az abból származó anyagokat (iszap, tengeri alga, ásványi anyagok, hínár, só, gőz, gyógynövények) használunk a szépítéshez, gyógyításhoz. A Spa kezelések az egész testnek nyújtanak kikapcsolódást, gyógyulást, szépülést. A gyógyfürdők és a vízből kinyert anyagok a bőrön keresztül bejutnak a szervezetbe, serkentik az anyagcserét, javítják a vérkeringést, eltávolítják a toxinokat és salakanyagokat a szervezetből, és egy általános egészségjavító hatásuk van. A kezelés után a bőr rendkívül puha és rugalmas lesz, hiszen élettel teli energiát kap.

Figyelmébe ajánljuk exkluzív csomagjainkat:

Választhat wellness-programot  kínálatunkból is, de ha nehéz a döntés, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, és mi segítünk Önnek, hogy egy exkluzív wellness-programban legyen része, amelyet az Ön hangulatához, személyiségéhez, kívánságához igazítunk!

 

"Tengeri szellő"

Ez az átfogó puhító és nyugtató kezelés, magába foglal egy 90 perces Thai algás radírt és maszkot, valamint választhatóan egy 30, 60 vagy 90 perces relaxáló masszázst. Az alga összetevői remek méregtelenítik és hidratálják a bőrt, elősegítik a regenerációját...

"Csokoládés álom"

Ez az átfogó, nyugtató anti-stressz kezelés, magában foglal egy 90 perces Thai csokoládés radírt és maszkot és egy pihentető, választható 30, 60 vagy 90 perces Thai csokoládé olajos aroma masszázst. Csokoládé nem csak étrendünk része, illetve az édesszájúak kedvence, hanem egy kiváló ...

"Bali – a mennyei gyönyör"

Kényeztesse magát kiváló spa programunkkal, mert a "Bali - a mennyei gyönyör" elnevezésű csomagunk biztos kikapcsolódást kínál. A szépség és egészség, valamint test és lélek holisztikus megközelítésén alapszik.

"Menekülés Thaiföldre"

Meneküljön el a város nyüzsgésétől, és hagyja mindennapi gondjait a háta mögött. A “Thaiföldi utazás” egy hosszabb Spa program, thai technikák és krémek varázsával. A program egy 90-perces Thai tengeri algás vagy...

"A kelet legendája"

Felejtse el, legalább egy kis időre a mindennapi gondokat, problémákat. Érezze a keleti vendégszeretet és harmónia légkörét az új programunkkal, melynek A kelet legendája nevet adtuk. A program tartalmaz egy 60 perces tradicionális thai masszázst, 90 perc thai bőrradír és maszkpakolást tengeri alga kivonattal vagy csokoládéval (az ön választása szerint), 30 perces thai olajos masszázst és 60 perces arckezelést, beleértve a thai bőrradírt, arcpakolást és masszázst biokrémmel (Dr. Spiller).