"BALI PÁROKNAK"

Hot stone

Ebben a rohanó és mozgalmas világban időt tölteni a szeretteinkkel kifejezett luxus. Néha szükségünk van rá, hogy megálljunk egy kis időre, és rájuk, illetve a hozzánk közel állókra is gondoljunk! Nálunk megkaphatja a lehetőséget, hogy felejthetetlen perceket töltsenek el együtt egy helyen, ahol nem számít az idő és a problémák, keleti illatok veszik körbe, miközben dallamos zene szól. Ennek megkoronázásaként a gondoskodó kezek mesterei átadják Önöknek a balinéz masszázs varázslatos élményét.

A  páros csomag tartalma:

Spa ajándéka:

Majd a kényeztetés befejezéseképp, vendégeink 30 perc teljes egyedüllétet kaphatnak együtt relaxációs helységünkben a gyertyafényben, ahol választás szerint egy üveg pezsgővel vagy borral koccinthatnak, miközben friss gyümölcsöket, és egy különleges kínai teával és csokoládét nassolhatnak!

A páros csomag ára: 40.700 Ft két fő részére.
Erre a csomagra vehet akár ajándékutalványt is, melyet 5 hónapig szabadon felhasználhat.

 

Árak

"BALI PÁROKNAK"

HosszÁrak
150 p.40.700 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.