Pároknak

Legjobb ünnep – Ez az az idő, ami kettőjüknek szól. Romantikus és egyben hasznos időtöltés minden friss házasnak és szerelmesnek, kapcsolatuk bármely szakaszában. Rohanó világunkban, amikor az együtt töltött idő ily kevés, ez egy igazi felüdülés és luxus mindkettejüknek. Felejthetetlen és romantikus időtöltést ajánlunk fel Önöknek a 5 Elements Spa- ban. Ossza meg örömét és ezt a csodálatos élményt Szerelmével, válasszanak két főre szóló programjaink közül!

"Téli mese"

Ahogy a tél közeledik, egyre nagyobb az igény a melegre, és úgyszintén megnő az energia igényünk. Ezért szeretnénk vendégeinknek nagyszerű páros ajánlattal kedveskedni akciós áron. Ez egy feledhetetlen élmény mindkét fél számára. A kezeléseket jól képzett balinéz masszőzök végzik.

"Bali"

Ebben a rohanó és mozgalmas világban időt tölteni a szeretteinkkel kifejezett luxus. De néha szükség van megállni kis időre, és rájuk, illetve a hozzánk közel állókra is gondolni. Nálunk megkaphatja a lehetőséget, hogy felejthetetlen perceket töltsenek el együtt egy helyen, ahol nem számít az idő és a problémák és keleti illatok veszik körbe miközben dallamos zene szól. Ennek megkoronázásaként adják át Önöknek gondoskodó kezek mesterei a balinéz masszázs varázslatos élményét.