Kínai stílusú balzsamos reflexológiás talpmasszázs

A kínai orvoslás úgy véli, hogy a láb az alapja az ember élet energiájának. A lábon ugyanúgy, mint a kezeken és a füleken, megtalálhatók az összes létfontosságú szervnek a megfelelő pontjai, így bármilyen funkcionális változás azonnal tükröződni fog a talpon. Ez a masszázs alkalmas arra, hogy  megőrizze a test egészségét, valamint betegségek kezelésére is alkalmas.  Ha az akupresszúra fájdalmas, akkor az adott szerv rendellenességét jelzi, valamint a méreganyagok lerakódását. Így a szervezet felhívja a figyelmet, és segítséget kér. A pontok stimulálása az adott területen növeli a vér áramlását a testben, ezzel rábírja azt, hogy keményebben dolgozzon a szervezet. A megfelelően végzett talpmasszázs hasznos mindenki számára,  teljesen egészséges emberek esetében is. Az energia központok stimulálása,  segíti a testet, hogy  számos betegség kialakulásának megakadályozásában, így hatékony a betegségek megelőzésében.

Egy személy mozgása esetén, a lábfejet  70%-ban éri  terhelés, a szívizom csak a második a sorban.  Járás közben a terhelés megoszlik a láb, csípő, comb és a csípő csontok között. Ha nem egészséges személyről van szó, tapasztalható fejfájás,  ízületi fájdalom,  bordaközi fájdalom, hátfájás, gerincferdülés.

MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A KÍNAI TALPMASSZÁZST A THAI TALPMASSZÁZSTÓL?

Anélkül, hogy a részletekbe belemennénk, a fő különbség az, hogy a kínai talpmasszázs során a  terapeuta nem használja a fa pálcikákat az akupresszúrás pontok stimulálására. Ez megköveteli a  fizikai aktivitást a masszőr részéről. A terapeuta a hüvelyk és a mutatóujjával dolgozik.

MIKOR AJÁNLOTT KÜLÖNÖSEN?

Számos egészségügyi probléma esetén hasznos. Hatásos fáradtság,  stressz, depresszió,  alvászavarok ellen,  mozgásszervi rendelleneség meglétekor hatékony, segíti az emésztést. Megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, enyhíti a lábak nehézségének az érzetét, hatásos izomfáradtság esetén vagy edzés után. A talpmasszázs javítja a nyirok-és vérkeringést, megakadályozza a duzzanat és a visszér kialakulását. Elősegíti a pihenést, nagyon hasznos  álmatlanság, szorongás, irritáció, és egyéb kisebb idegrendszeri zavarok esetén.

A talpmasszázs pozitív hatással van a csípő ízületekre, ellazítja azokat. Hála a kínai masszázsnak javul a vérkeringés. Erősíti az izmokat és a szalagokat.

ELLENJAVALLATOK:

Nem ajánlott talpmasszázs, mélyvénás trombózis esetén, visszér meglétekor a terhesség alatt. Fertőző betegségek, csontritkulás, súlyos szívbetegség (a lábfürdő esetén).

Nem ajánlott éhgyomorra vagy étkezés után a talpmasszázs. A kezelés ideje alatt, ne igyon kávét és alkoholt, kerülje a  fűszeres és sós ételeket. Nagyon egészséges a zöld tea,  masszázs után  természetesen ezzel várjuk vendégeinket.

Árak

Kínai stílusú balzsamos reflexológiás talpmasszázs

HosszÁrak
30 p.5.200 Ft.
45 p.6.500 Ft.
60 p.7.400 Ft.
75 p.8.700 Ft.
90 p.10.200 Ft.

Kínai stílusú balzsamos reflexológiás talpmasszázs és Lábfürdő (Kínai gyógynövény, hab, rózsaszirmok)

HosszÁrak
60 perc9.300 Ft.
75 perc10.700 Ft.
90 perc11.900 Ft.
120 perc14.300 Ft.

Kínai stílusú balzsamos reflexológiás talpmasszázs és Lábfürdő (Kínai gyógynövény, hab, rózsaszirmok) és SPA (bőrradír és maszk)

HosszÁrak
75 perc11.900 Ft.
90 perc12.900 Ft.
120 perc15.900 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.