Masszázs

“A testünk mozgás nélkül olyan, mint az állóvíz, amely penészes, romlott és rothadt”.
Masszázs – egy nagyon kellemes és hasznos kezelés, és ezért időről időre, mindenkinek ajánlott: felnőtteknek és gyerekeknek, sportolóknak és olyan embereknek, akik passzív életmódot folytatnak.

Hagyományos thai masszázs

A thai masszázs, vagy "jóga masszázs" egyfajta holisztikus gyógymód, mely rendkívűl jó hatással van az emberi szervezetre. Ez tulajdonképpen passzív testmozgás, jóga mozdulatokra emlékeztető testhelyzetekkel, nyújtásokkal.

Hagyományos thai masszázs

Hagyományos thai balzsamos talpmasszázs

Thai talpmasszázs - a tökéletes eszköz az álmatlanság gyógyitására, magas vérnyomás kezelésére, enyhíti a stressz tüneteit, megszünteti a görcsöket és a lábak duzzanatát, valamint képes hatékony és hosszú távú kikapcsolódást biztosítani. A kínai akupunktúrából származik, hatása abból ered, hogy a láb biológiailag aktív pontjait stimulálja. Fontosságát és hatékonyságát igazolja, hogy jól bevált,nagyon régi módszer, amely több

Hagyományos thai balzsamos talpmasszázs

Kínai stílusú balzsamos reflexológiás talpmasszázs

A kínai orvoslás úgy véli, hogy a láb az alapja az ember élet energiájának. A lábon ugyanúgy, mint a kezeken és a füleken, megtalálhatók az összes létfontosságú szervnek a megfelelő pontjai így bármilyen funkcionális változás tükröződni fog azonnal a talpon.

Kínai stílusú balzsamos reflexológiás talpmasszázs

Royal Spa talpmasszázs "5 Elements"

A "5 Elements" Talpmasszázs - egy átfogó spa kezelés, amely hatására távozik a lábban felhalmozódott napi feszültség és fájdalom, valamint megszabadít a kellemetlen hólyagoktól. Ez a kezelés kellemesen ellazít, enyhíti a stresszt, növeli a jókedvet, javítja az egészséget, és általában pihentető testnek és léleknek. A kezelés több részböl áll, a következőket foglalja magában: Áztsató habfürdő a láb részére: rózsaszirmokkal, tejporral, gyöngyporral és méregtelenítési sóval; Hát-, váll-, nyak-, kar-, fej- és termeszetesen ...

Royal Spa talpmasszázs

Tradicionális Thai olajos masszázs

Thai olajos masszázs - ünnep a testnek, a léleknek és a bőrnek, az izmoknak, csodálatos illatokkal. A thai olajos masszázs egy formája thai masszázs, amely történelmileg egy ájurvédikus masszázs. Magában foglal egyfajta passzív jógát, akupresszúrát és természetesen a masszázs olajat. Az eljárás során, az egész testen,dolgoznak, beleértve az ízületeket, gerincet, hasat, karokat és lábakat.

Tradicionális Thai olajos masszázs