ANTI-cellulit masszázs

Anti-cellulite oil massage

Az anti-cellulit masszázs hatással van a bőr szerkezetére, a bőr alatti zsírra, izmokra. Ezen túlmenően kezeli a kötőszövet rendellenességeit, melynek külső megnyilvánulása a narancsbőr. Egy professzionális, jól megtervezett kezelés, és  anti-cellulit masszázs összetett hatása megszünteti a probléma okait.

Az anti-cellulit masszázst közvetlenül a problémás területeken végzik, attól függően, hogy a cellulitisz melyik fejlődési szakaszban van. A helyi masszázs aktiválja a nyirok rendszert, növeli a zsír lebontását, normalizálja az anyagcserét a bőrben és a bőr alatti szövetekben. Ez magában foglalja a simogatás, dörzsölés és gyúrás technikáit, melyek közvetlenül a problémás területeken hatnak.

A speciális masszázstechnika célja, hogy megszüntesse a narancsbőrt, mindez hatékony küzdelem cellulit kezdeti (első és második) szakaszában. A krémek, gélek, elsősorban kozmetikai hatást fejtenek ki, míg a kézi anti-cellulit masszázs technika befolyásolja a bőr szerkezetét. Az aktív fizikai hatások következtében, az első kezelés nagymértékben javítja a bőr állapotát, serkenti a metabolizmust és javítja a vérkeringést, mindez elősegíti a természetes fogyást.

Az anti-cellulit masszázs során a test hőmérséklete felmelegszik a  masszírozott területeken, így megnövekszik az anyagcsere, távoznak a méreganyagok, normalizálódik a vérkeringés és javul a nyirokrendszer állapota. Az eredmény nyilvánvaló – karcsúbb  derék, comb,  simább és feszesebb bőr. Egyetérthetünk abban, hogy ez minden nő álma!

A cellulit masszást speciális melegítő olajjal végzik. A masszás hatását gyógynövényes karcsúsító krémmel tudjuk felerősíteni. A gyógynövényes karcsúsító krém ára 1500 Ft.

ELLENJAVALLATOK:               

  • Terhesség
  • Emelkedett hőmérséklet, láz
  • Sérült bőr
  • Haematoma
  • Érrendszeri betegségek (elzáródás visszértágulat)
  • Rák
  • Ficamok és törések
  • Fertőző bőrbetegségek

Árak

ANTI-cellulit masszázs

HosszÁrak
60 p.10.900 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.