Arc kezelés tonikkal és arany krémmel

Ez a kezelés 45 percig tart, és magában foglalja a bőr előtisztítását, a Thai arany tonikkal és krémmel végzett arc, nyak és dekoltázsmasszázst.

Az eljárás pihentető és nyugtató hatású, ellazítja az izmokat és megszünteti a stresszt, helyreállítja a vérkeringést és megakadályozza a ráncok kialakulását, így a bőr rugalmassá válik. A salakanyagoktól, sminktől alaposan megtisztított bőrre kenik fel a jótékony hatású krémet.

Az arany, pontosabban az arany ionok erősítik a bőrt, lassítják a kollagén és elasztin tartalmának csökkenését, serkentik a sejtnövekedést és a bazális réteg erősödését, a bőrsejtek regenerációjához és egészséges működéséhez járulnak hozzá; meggátolják a bőr megereszkedését. Az arany-kezelés képes csökkenteni a ráncokat, segít a bőr károsodásai esetén (napégés, foltok) a regenerációban, és harcol a szabad gyökök ellen.

Az arany kozmetikumok az arany pollen mellett sok hasznos komponenst tartalmaznak, mint például a mézkivonat, oldott kollagén, jojobaolaj, édes mandula, természetes protein, stb.

Egy másik érdekes hatása, ennek az eljárásnak az arany ragyogás az arc bőrén. Gyönyörű lányok - ellenállhatatlanok lesztek a partykon!

JAVALLAT:

  • Bőröregedés;
  • Ráncok, szarkalábak; 
  • Szürke fakó arcszín;
  • Faggyúmirigyek túlműködése;
  • Csökkent izomtónus.

ELLENJAVALLATOK:

Nincsen specifikus ellenjavallat, kivéve a bőr betegségeit.

 

 

Árak

Arc kezelés tonikkal és arany krémmel

HosszÁrak
45 p.9.500 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.