Etikett

Ajánljuk:

  • 30 perccel a kezelés előtt, ne étkezzen bőségesen, és ne igyon sok folyadékot.
  • Célszerű  a masszázs előtt 10-15 perccel megérkezni, hogy a kezelés előtt nyugodtan átöltözhessen, hangulatos pihenősarkunkban lazíthat egy csésze tea mellett. Amennyiben szükséges, le is zuhanyozhat. Mindezek hozzásegítik Önt a kellemes masszázsélményhez.
  • Ha előreléthatólag késni fog, az Ön kényelme érdekében, arra kérjük, hogy azt telefonon jelezze a szalonnak, lehetőleg a nap elején, vagy a masszázs előtt legalább fél órával. Számunkra azért fontos erről tudni, hogy az Ön, illetve többi vendégünk kényelme érdekében meg tudjuk szervezni a további a munkafolyamatot. A lefoglalt időpont a a kezdéstől számított 15 percig érvényes. Sajnos  a késések befolyásolhatják  a kezelések időtartamát, bármilyen változás hatással lehet a többi lefoglalt időpontra, ezért kérük érkezzen pontosan.
  • Az eljárás megkezdése előtt olvassa el az ellenjavallatokat a kezelésekkel kapcsolatban. További információért és ellenjavallatokért, kérjük forduljon munkatársainkhoz vagy tájékozódjon honlapunkon.

MILYEN SZABÁLYOKAT ÉRDEMES BETARTANI A "5 ELEMENTS SPA" VENDÉGEINEK?

  • Kérjük, ne használja a szobákban mobiltelefonját,lehetőleg kapcsolja ki,ugyanis a hangos beszélgetés megakadályozza a többi vendéget a teljes kikapcsolódásban.
  • Lehetséges a szolgáltatás megtagadása, ha a személy szélsőséges vagy mérgezéses állapotban van vagy nem megfelelő viselkedést tanusit.
  • Visszautasítunk mindenféle szexuális jellegű kérést, tekintettel a masszőreinkre.

KI A FELELŐS AZ ÉRTÉKEK MEGŐRZÉSÉÉRT?

Felelősek vagyunk a ruhák, cipők megőrzéséért, minden más értékes dolgot magával kell vinnie a szobába.


A SZALONBA MUNKA UTÁN? VAN E LEHETŐSÉG ZUHANYZÁSRA?

  • Az 5 Elements SPA lehetőséget nyújt Önnek a zuhanyzásra. Ha  szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, kérjük jöjjön a lefoglalt időpontnál 10-15 perccel előbb. Zuhanyzáshoz semmit nem kell magával hoznia, rendelkezésére áll minden: sampon, tusfürdő, fürdőköpeny, törölköző és papucs.
  • A klasszikus, olaj nélküli thai masszázs és a talpmasszázs kezdetén kap egy méretének megfelelő  kényelmes öltözéket, puha pamut anyagból. Az összes többi eljárás során  eldobható fehérneműt adunk és törölközőt.

KÍNÁLNAK EROTIKUS MASSZÁZS SZOLGÁLTATÁSOKAT?

Nem.

Kínálunk ezzel szemben SPA-wellness programokat és wellness-, esztétikai-, relaxáló masszázsokat. 


Hogyan jelentkezhetek be?

Információkért látogasson el szalonunk  honlapjára, vagy hívja a +36 (1) 797-30-70 és a +36 (30) 277-9-555 telefonszámok valamelyikét. Jelentkezzen be az Ön által választott kezelésre telefonon, vagy vegye igénybe az internetes foglalást. Ha a kíválasztott időpont  foglalt, akkor hagyja meg  telefonszámát. Abban az esetben, amennyiben egy vendég lemondaná foglalását a szalonvezető keresni fogja.


MILYEN MASSZÁZSt VÁLASszak AZ ELSŐ ALKALOMMAL?

Első alkalommal, amennyiben nem hagyományos thai masszázst választ, a legjobb megoldás az olajos tradicionális thai masszázs vagy a kevert ázsiai olajos masszázs. Amennyiben nem tud dönteni, vagy nem találja problémájának/kívánságának megfelelő masszázst, bátran keresse fel munkatársunkat a bejelentkezési módok valamelyikén, aki örömmel segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb masszázst.


BORRAVALÓT KELL-e ADNOM?

Szeretnénk kedves vendégeinket biztosítani arról, hogy ha nem hagy borravalót, az nem befolyásolja a szolgáltatások minőségét.

Ennek ellenére masszőreink mindig hálával fogadják elismerésüket, amennyiben szeretne ily módon köszönetet mondani a masszőrnek, akkor adja azt át személyesen neki.Thaiföldön egyébként a borravaló adása a teljesítmény és szakértelem és az egyén elismerése.


MILYEN olajat használnak a masszázsokhoz?

A spa-minőségi kezelések során természetes olajokat használunk, amelyeket a bőr (legfőképp a dehidratált bőr) könnyen felszív, az olajok nem tömítik el a bőr pórusait, mint a kőolajszáramzékokat tartalmazó zsíros krémek, a felesleget így könnyen lemoshatják, masszőreink nedves törölközővel áttörlik az olajos testet. Ruháik számára pedig fogast  biztosítunk.


ÁZSIÁBÓL MILYEN FERTŐZÉSEK HOZHATÓK ÁT?

Mielőtt alkalmaznánk masszőreinket, részletes egészségügyi vizsgálatokon vesznek részt, ezáltal lesznek jogosultak külföldön munkát vállalni, illetve a vízum megszerzésére. A nemzetközi előírásoknak megfelelően, AIDS teszten vesznek részt, csak ezután jöhetnek Magyarországra.


Tegye fel kérdéseitt a "5 Elements SPA" "Kérdések" menüpontjában, vagy írjon  e-mailt a  info@5elements-massage-spa.hu címre!

Vegye fel velünk a kapcsolatot Skype –on five.elements.spa vagy telefonon +36 (1) 797 - 30-70 és +36 (30) 277-9-555.

5 Elements