Rólunk

Mindenki tudja, hogy az eredeti mindig jobb, mint a másolat, ezért ha úgy dönt, hogy megismerné a keleti kultúrát és a hagyományos gyógymódokat, érdemes az ősi forráshoz fordulni!

A "5 Elements Spa" szalonokban szakmájukban a  legtapasztaltabb masszőrök dolgoznak, akik a Thaiföldi Királyságból, illetve Bali és Jáva szigetéről utaztak hozzánk.

Aki ide betér, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. A pislákoló gyertyák fényében, dallamos  orientális reaxációs zenét hallgatva, csodálatos egészség- és szépségrituáléink, távol repitik a város zajától a Paradicsomba, ahol minden Önért munkálkodik. A családias hangulatú szobákban, a külvilágtól elszigetelten, szakavatott masszőrök hozzáértő keze segíti, hogy elfelejtse mindennapi problémáit. A masszázs után, egy csésze különleges tea elfogyasztásának hatására, meglrzi az életenergia áramlását és még sokáig kellemes érzés keriti hatalmába.

 

4 Kezes masszázs BudapestTalp masszázs BudapestLávaköves csakra masszázs BudapestEgzotikus fa olajos masszázs Budapest

Unja már megy az orvosokat? Nem akarja mérgezni magát tablettákkal?

Mi segítünk Önnek. A Pesti szalonunkban hagyományos kínai orvoslás is folyik Dr. Li Hua, már 17 éves tapasztalatot szerzett Kínában. Személyre szabott kezelést ajánlunk minden ügyfélnek, az egyedi technikák kiállták az idő próbáját1 a hagyományos orvoslással szemben. Adjon szervezetének egy esélyt, hogy gyógyulhasson, tabletták segítsége nélkül.

kínai akupresszúra BudapestKínai moxa BudapestKínai akupunktúra Budapest

 

1Az akupunktura, vagy ahogy nevezik a keleti, "Zhen-Chiu terápia", aminek szó szerinti fordítása a "golden tűszúrás", ezer éve alkalmazzák a módszert. Az első kőből és csontból készült tűket  Kínában találták éves kb Kr. e. 5000 évvel.