5 Elements Thai Spa szálon, Pest


A Pest központjában, a Nyugati pályaudvarhoz közel található meg a 5 Elements Spa Thai Spa szalon és Kínai orvosi központ. Büszkék vagyunk a Thaiföldi Királyságból érkező, világhírű thai iskolákban tanult,  5 csillagos thai wellness központokban szakmai tapasztalatot szerzett  masszőzeinkre.

Szintén ebben a szalonban dolgozik a hagyományos kínai orvoslással foglalkozó Dr. Li Hua, aki 17 éves munkagyakorlatát Kínában, szülőföldjén szerezte. Minden beteget egyénileg,  a hagyományos orvoslás egyedi technikáival, testi és lelki betegségeit gyógyszerek nélkül kezeli.

Aki ide betér, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. A pislákoló gyertyák fényében, dallamos  orientális reaxációs zenét hallgatva, csodálatos egészség- és szépségrituáléink, távol repitik a város zajától a Paradicsomba, ahol minden Önért munkálkodik. A családias hangulatú szobákban, a külvilágtól elszigetelten, szakavatott masszőrök hozzáértő keze segíti, hogy elfelejtse mindennapi problémáit. A masszázs után, egy csésze különleges tea elfogyasztásának hatására, meglrzi az életenergia áramlását és még sokáig kellemes érzés keriti hatalmába.