Kínai orvoslás

A nyugati orvoslás nem hozza meg a várt eredményt? Illetve van már tapasztalata a nyugati orvoslási módszerekkel kapcsolatban, melyek nemcsak gyógyítanak, hanem ronthatnak is egészségén? Melyek egy betegséget meggyógyítanak, viszont egyes funkciókat, szerveket tönkre is tehetnek, akárcsak ideiglenesen is a szervezetben?

Ha a hagyományos kezelések nem segítenek, akkor van értelme eljönni hozzánk!

A betegség a biológiai mechanizmus meghibásodása, amin szükséges javítani. A hagyományos kínai orvoslás nem a betegségeket gyógyítja, hanem figyelembe véve a komplex zavart, helyreállítja az energiaegyensúlyt és aktiválja a belső energiacsatornákat, pályákat, ezáltal a szervezet öngyógyítja magát.

“5 Elements Spa” szalonban dolgozó orvosunk, Dr. Li Hua, a legjobb hagyományos kínai orvoslási módszerekkel gyógyítja Önt, melyek segítségével javítja az egészséget, aktivizálja és erősíti az immunrendszert, csökkenti a testben felgyülemlett stresszt és a feszültséget, melyek által eléri a teljes külső és belső harmóniát, lelke és teste megnyugszik.

Dr. Li Hua magasszintű hagyományos kínai orvoslástanból doktorált, ezután 17 éves szakmai tapasztalatra tett szert Kínában,  egészségügyi központokban.

Jellemző a  hagyományos kínai orvoslásra az egyéni hozzáállás, minden beteg egy speciális egészségügyi programot kap: szalonunkban a személyt kezeljük, nem a betegséget. A kínai  orvoslás előnye a betegségek beazonosítása és megelőzése, mellékhatások és szövődmények nélkül.

A hagyományos kínai orvoslás során az orvos diagnosztizál és irányítja az egyéni kezelést, a betegségnek, az általános egészségi állapotnak és az életkornak megfelelöen.