Balinéz kevert olajos masszázs

A balinéz kevert masszázs avagy „Bali vegyes”olajjal végzett maszázsok kombinációja: elsősorban a balinéz, valamint a hawaii (Lomi - Lomi), és a shiatsu masszázsé. Ez a kombináció megfelelő az izomfájdalomra, mert a masszázs megfelelően alkalmazza a nyomás és a gyengéd nyújtás technikáit.

Szemben a hagyományos masszázsfajtákkal, a balinéz kevertnek nincs egyértelmű meghatározott mozdulatsora. Minden alkalommal, a vendég egyénileg választ Önmaga számára egy programot, adott hangulata és aktuális igényei alapján. Azokban az esetekben, amikor szükség van néhány problémás testtájék  átmasszírozására az egyéni program kifejezetten hasznos, a kevert masszázs tehát megfelelő azoknak, akik relaxációt vagy gyógyulást várnak tőle.  Kiváló pihentető és kikapcsolódást elősegítő hatása van, és többféle erősségben végezhető. Azoknak a vendégeinknek ajánljuk ezt a fajta maszázst, akik nem tudják milyen fajta masszázst próbáljanak, vagy azokak akik merev izomzattal rendelkeznek.

A vegyes balinéz masszázs után ugyanúgy, mint minden más olajos masszázs után, javasoljuk, hogy ne zuhanyozzon. Az olaj még több órával a beavatkozás után is kifejti hatását. Továbbá, a növényi olaj az egyetlen anyag, amely áthalad a sejtmembránon a sejt magjához, és megköti a finom méreganyagokat a szervezetben. Annak érdekében, hogy segítse a test méregtelenítő folyamatait, a masszázs után, javasoljuk,  hogy igyon bőségesen folyadékot, bármilyet cukor nélkül, lehetőleg zöld teát. Masszázs után minden vendég számára minőségi alapanyagból főzött kínai teát szervírozunk, melyet vendégeink választhatnak több fajta tea közül.

A KEZELÉS JAVALLT:

ELLENJAVALLATOK:

  • Bőrgyulladás
  • Hőség
  • Gyulladások
  • Onkológia
  • Nemrégen végzett műtétek
  • A terhesség korai szakaszában

Árak

Balinéz kevert olajos masszázs

HosszÁrak
30 p.8.500 Ft.
45 p.10.500 Ft.
60 p.12.500 Ft.
75 p.13.500 Ft.
90 p.14.500 Ft.
120 p.17.500 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.