Balinéz fej masszázs

Chinese head massage 1Chinese head massage 2Chinese head massage 3

A fej akupresszúrás pontjainak masszírozása gyógyító hatású az idegrendszeri rendellenességek és más egészségügyi problémák esetén. Több ezer évvel ezelőtt, a fejmasszázst gyakran használták a kínai császárok és kíséretük, hogy csökkentsék a stresszt, az alvászavarokat és erősítsék az idegrendszert.

Fejfájás során szeretnénk a lehető leggyorsabban megszabadulni a kellemetlen érzéstől. Ilyenkor legelőször az ismert „megoldásokhoz” nyúlunk: fájdalomcsillapítók, tapaszok vagy kenőcsök.  A legtöbb hagyományos módszer csak átmenetileg szünteti meg a fájdalmat, majd újra jelentkezik a fejfájás, ami aztán rossz hangulattal, fásultsággal társul. Nem lenne szükség a pirulákra, hiszen létezik egy mellékhatásoktól mentes megoldás: az akupresszúrás fejmasszázs.

A fejbőr az egyik legérzékenyebb része testünknek, stimulálása pozitív érzelmeket, nyugalmat hoz. Akupresszúrával az erős fejfájás is gyorsan és hatékonyan megszüntethető, és visszatér a jó hangulat.

Emellett persze nem csupán a fejfájás és a fáradság tűnik el, hanem nagyon jól segít a pihenésben is. Tapasztalt fodrászok is javasolják, megoldja a hajhullás problémát. Kombinálva más technikákkal, különleges olajok és maszkok használatával, az eredmény látható az első héten.

De miért érdemel ekkora elismerést a fejmasszázs, és hogyan lehet az egészségügyi problémákat kezelni vele?

Az ősi kínai gyógyítók tisztában voltak azzal, hogy az agynak a jó vérkeringés a legfontosabb, hogy jól dolgozhasson, normalizálja az idegrendszer működését, és ennek következtében a belső szervek és szervrendszerek is hatékonyabban látják el munkájukat. Ez az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszere az agy működésének serkentésére.

Hagyományos kínai fejmasszázs a modern európai eljárásoktól különbözik, mert amellett, hogy javítja az agy és fejbőr vérkeringését, bizonyos pontok és területek stimulációjával a test konkrét részein érhetünk el változást.

A terapeuta finoman, de határozottan nyomja meg a pontokat, amivel nem csupán a szervekre van jótékony hatással, hanem diagnosztikai módszer is lehet, mert felfedhet különböző problémákat a testben.

Fontos megjegyezni, hogy a leírt eljárás gyakorlatilag fájdalommentes és rendkívül élvezetes, különösen azok számára, akiknek érzékeny a bőrük.

Amellett, hogy a kétségtelen egészségügyi előnyökkel jár a kínai fejmasszázs, pozitív energiával tölt fel, javítja a memóriát, csökkenti a stressz tüneteit, és javítja a hangulatot.

Terápiás javallatok:

  • Vegetatív-és érrendszeri dystonia.
  • Idegrendszeri rendellenességek.
  • Alvászavarok.
  • Homályos látás-és halláskárosodás.
  • Szédülés, fejfájás, migrén, és a megnövekedett koponyaűri nyomás.
  • Lumbágó.
  • Memória-, és figyelemzavar.
  • Depresszió és mentális zavarok.
  • Fejsérülés (rehabilitáció és felépüléskor).

Ezen kívül ez a hasznos és kellemes eljárás egyike a leghatékonyabb módszereknek, hogy fokozza a fejbőr vérkeringését, melynek effektív kozmetikai hatásai vannak: visszaállítja a bőr rugalmasságát, serkenti a haj növekedését, hajhullása csökken illetve csökkenti a korpásodás mértékét.

Időtartama 30-75 perc, és más masszázsok mellé is ajánljuk.

Jó egészséget kívánunk!

Árak

Balinéz fej masszázs

HosszÁrak
30 p.5.900 Ft.
45 p.8.200 Ft.
60 p.11.000 Ft.
75 p.13.700 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.