Balinéz herbal ball és olajos masszázs

Meleg gyógynövényes Balinéz herbal ball és olajos masszázs – izomra- és kötőszövetre ható, shiatsu technikát alkalmaz. Egyike a legrégebbi kezeléseknek, amely egy melegítő technikán alapuló, kombinált aromaterápiás és akupresszúrás masszázs. Az olajos masszázs során gyógynövényes zsákokkal finoman és óvatosan dörzsölik, dögönyözik végig a testet. Az eljárás előtt a labdákat 10-15 percig előmelegítik, mely elősegíti a mélyebb izmok teljes kilazulását a masszázs alatt.

Ez a masszázs óvatosan felmelegíti és ellazítja az izmokat, megindítja az anyagcserét, és javítja a vérkeringést a szövetekben, és a labdában lévő balinéz csodanövények a testet mikro és makro szinten egyaránt kezelik. Ez teszi lehetővé a szervezet számára, hogy ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben, de ugyanakkor a masszázstól Ön felfrissul és tele lesz energiával. Meleg érzést ad a masszázs, amely rendkívül kellemes, harmonizál az Ön belső állapotával, oldja a stresszt, és lehetővé teszi, hogy elérje a mély relaxációt. Ez a gyönyörűség ötvözi az egzotikus masszázst és az aromaterápiát egyidejűleg: az illatos füvek betöltök a légutakat, tisztító hatást fejtenek ki a tüdőben. Ad kiváló hatással rendelkezik - különösen azok számára ajánljuk, akik  nagyvárosokban élnek és/vagy dohányoznak. A gyógynövényes masszázs javítja szervi funkcióellátást, és rendszerbe állítja a szervek működését, egyesítve a fizikai, és az aromaterápiás hatást.

A zsákocskák természetes pamut vagy lenszövetből készültek. Évszázadokon át fejlesztették ezt a gyógynövény- készítményt, amely többféle bali csodanövényből áll. Általában gyömbért, kaffír limeot, pacsulit, és még számos más gyógynövényt tartalmaz. De van még benne hagyományos indonéz gyógynövény, mint például Bangele levél és a Dzhuved szárított gyümölcse, Galingali gyökér, Padanusa és még sok más gyógyító erejű növény.

Hozzá illő illóolajok a grapefruit, rozmaring és mások fás, gyümölcsös vagy fűszeres illat. A gyömbér javítja a vérkeringést, enyhíti a fáradtságot. A Bangele levelei vérkeringést-optimalizálók és hatóanyagai segítik a méreganyagok szervezetből történő kiürülését. A Piduh leveleket gyógynövényként több mint 2000 éve használják, mely enyhíti a depresszió és a stressz tüneteit és erősíti az ereket, javítja a vérkeringést, illetve kiváló természetes antibiotikum. A Dzhuved száraz gyümölcse jó antioxidáns, a Pandanusz pedig puhítja a bőrt, kellemes illatú, és javítja a hangulatot és az általános közérzetet

Az olaj a meleg test számára közvetíti a labdában lévő gyógynövény- hatóanyagokat, amelyet lágy mozdulatokkal masszíroznak be a bőrbe. A masszőr erősítheti a masszázs pozitív hatását. A labdák egyszer használhatóak, melyeket a masszázs után eldobnak , mivel elnyelik és magukban tartják a verejtéket és a méreganyagokat, illetve már nem teljesen kiszáríthatóak.

JAVALLAT:

Lehet használni álmatlanság krónikus fáradtság szindróma, mámor, menedzser betegség, mérgezés osteochondrosis, intenzív fizikai megterhelés, izmok és ízületek fizikai megterhelése esetén. Alkalmazása során akupresszúrás pontok ingerlésével, nyomásával tudják szabályozni a belső szervi tevékenységet: harcol a székrekedés ellen, a hörghurut és tüdőgyulladás szövődményeit is gyógyítja, megelőzi. Esztétikai hatása, hogy kifejezetten jót tesz a bőr vérkeringésének, mely után az fényes és feszes less, használják a labdákat anti- cellulite masszázshoz is.

Egyéb hatása lelki orientáltságú: mentális és érzelmi zavarok korrekciója ez. Az aromaterápia célja, hogy összehangolja a személy belső állapotát a masszázzsal és ezáltal mély relaxációt és kikapcsolódást érjen el. Masszázst lehet végezni az arcon, a teljes testfelületen, vagy az egyes problémás területeken.

KONTRAINDIKÁCIÓK:

  • fertőző betegségek
  • bőrbetegségek
  • súlyos szívbetegségek
  • magas vérnyomás
  • csontritkulás
  • visszerek
  • cukorbetegség
  • a rák
  • terhesség
  • mentális zavarok

Árak

Balinéz herbal ball és olajos masszázs

HosszÁrak
75 p.14.800 Ft.
90 p.15.800 Ft.
120 p.18.800 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.