Jávai gyógymasszázs

Javanise massageAz első írásos feljegyzések Jáva szigetéről  i. u. 700-ból származnak, melyben a masszázst, mint a gyógyító érintést nevezik meg.

Ezt a csodálatos és egyedülálló terápiás technikát évszázadok óta használják Jáván a különféle betegségek kezelésére,  - titkát nemzedékről nemzedékre adják át egymásnak. Az ősi jávai masszázs az izomtónusban megbújó akupresszúrás pontok nyomásos technikájával fokozza a vérkeringést, a nyirokfolyadék áramlását, pihentetve az inakat, növelve a test belső energiáját. A masszázsolaj használatát mellőzve, némileg hasonló a kínai masszázshoz vagy a shiatsuhoz. A masszőr ujját körbe-körbe mozgatva ingerli az akupresszúrás pontokat,  lazítja az izmokat és inakat, de ellentétben az előbb említett két típussal, a jávai masszázs ruha nélkül történik . Emiatt a masszőr keze és ujjai pontosabban és mélyebben találják el az izomszöveteket, nagyobb fájdalom nélkül . A vendég kérésére a masszőr használhat kis mennyiségű olajat a hasra, vagy az egész testetfelületre, mivel annak ellenére, hogy ez eltér a tradícionális jávai masszázs szabályaitól, a hatásminőségen nem változtat. A masszőr ujjai az egész testet végigpásztázva figyelmesen találják meg a diszharmonikus területeket erős és nagy kiterjedésű felszíni nyomás nélkül. Éppen ezért a jávai masszázst hosszabb masszázsidőre kifejezetten ajánljuk.

A masszázs javasolt időtartama 2-3 óra, mely idő alatt a vendég eléri a teljes kikapcsolódás állapotát.

A kezelés után a vendég testét újból könnyednek, pihentnek  és lazának érezheti, melyet a test oxigénteltettségének növekedése, a keringés gyorsulása, és a feszültség kioldása okoz.

EZ A KEZELÉS JAVALLT:

ELLENJAVALLATOK:

  • Bőrgyulladás
  • Hőség
  • Gyulladások
  • Onkológia
  • Nemrégen végzett műtétek
  • A terhesség korai szakaszában
  • Bármely heveny gyulladás a vér-és nyirokerek, trombózis, visszér.
  • Hasi betegség.

Árak

Jávai gyógymasszázs

HosszÁrak
60 p.13.400 Ft.
75 p.14.300 Ft.
90 p.15.500 Ft.
120 p.18.500 Ft.
180 p.31.700 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.