"BOUNTY"

Bauntybaunty2Régóta vágyott egy thaiföldi utazásra? Ha szívesen feldobná valamivel az ünnepeket, idén télen velünk tarthat a türkiz tengerpartra!

Érezze a testén a fehér homokszemeket, vagy a hűsítő, türkiz tengert, a hallja meg a kókuszpálmák susogását és érezze a friss kókuszdió illatát, miközben szakképzett thai masszőreink segítik utazását a szürke hétköznapokból a nyugalom e szigetére! Válassza Thai Spa Silver szalonunkat, hogy sose felejtse el milyen az igazi kókusz illata!

Exkluzív ÜNNEPI PÁROS AJÁNLATUNK tartalma Önnek és párjának legelőször egy 45 perces kókuszos hámlasztás, eredeti thaiföldi termékünkkel, mely gyengéden tisztítja meg a bőrt az elhalt hámsejtektől és ásványi anyag tartalma tökéletesen hidratálja közben a kiszáradt testet. Alkotói: shea olaj, jojoba olaj, mandula olaj, makadámia olaj, fehér eperfalevél- kivonat, méz , kókusz olaj , kókusz granulátum.

Ezt követi egy 75 perces, 100%- ban természetes bázisú kókuszolajos aromamasszázs, testét és lábát átmelegítve, mintha csak a napsütötte homokfövenyben lépkedne, melyet hölgyek esetében 30 perces krémes arcmasszázs, urak esetében 30 perces lábreflexológiás masszázs koronáz meg. A kókuszdió olaja vitaminokban gazdag, tartalmaz mindent, ami az év végi megújuláshoz kell: C, E, B1, B3, B5, B6 vitamint és alapvető ásványi anyagokat!

Spa ajándéka:

Majd a kényeztetés befejezéseképp, vendégeink 30 perc teljes egyedüllétet kaphatnak együtt relaxációs helységünkben a gyertyafényben, ahol választás szerint egy üveg pezsgővel vagy borral koccinthatnak, miközben friss gyümölcsöket, és egy különleges kínai teával és csokoládét nassolhatnak!

Jöjjenek velünk egy egzotikus álomutazásra, ünnepi áron!

A CSOMAG TARTALMA:

  • 45 perc gyengéd és táplápló kókuszos testradír
  • 75 perc 100% kókuszolajos aromamasszázs
  • hölgynek: 30 perc bio krémes arcmasszázs
  • uraknak: 30 perc reflexológiás talpmasszázs
  • üveg pezsgő vagy bor
  • csokoládé és gyümölcsválogatás

A csomag ára: 66.400 Ft két fő részére

A program csak  budai a Bali Spa Szalonban vehető igénybe.

 

 

Árak

"BOUNTY"

HosszÁrak
180 p.66.400 Ft.

Vidám órák

Szalonunk rendkivüli ajánlata minden vendégeink számára "Vidám órák" a "5 Elements SPA" -ban! Hétfőtől csütörtökig 10:00-14:00 óráig 10%-os kedvezményt biztosítunk minden masszázsunkra, arc vagy test kezeléseinkre.