Pároknak

"TÉLI MESE"

Ahogy a tél közeledik, egyre nagyobb az igény a melegre, és úgyszintén megnő az energia igényünk. Ezért szeretnénk vendégeinknek nagyszerű páros ajánlattal kedveskedni akciós áron. Ez egy feledhetetlen élmény mindkét fél számára. A kezeléseket jól képzett balinéz masszőzök végzik.

"BALI"

Ebben a rohanó és mozgalmas világban időt tölteni a szeretteinkkel kifejezett luxus. De néha szükség van megállni kis időre, és rájuk, illetve a hozzánk közel állókra is gondolni. Nálunk megkaphatja a lehetőséget, hogy felejthetetlen perceket töltsenek el együtt egy helyen, ahol nem számít az idő és a problémák és keleti illatok veszik körbe miközben dallamos zene szól. Ennek megkoronázásaként adják át Önöknek gondoskodó kezek mesterei a balinéz masszázs varázslatos élményét.

"BOUNTY"

Érezze a testén a fehér homokszemeket, vagy a hűsítő, türkiz tengert, a hallja meg a kókuszpálmák susogását és érezze a friss kókuszdió illatát, miközben szakképzett thai masszőreink segítik utazását a szürke hétköznapokból a nyugalom e szigetére!

"KELET + KELET"

A "Kelet + Kelet" wellness programban mindketten elmélyülhetnek a nyugalom és a pihenés világában. A kelet legjobb hagyományait ismerhetitek meg teljes körű ellátással, ami elrepít majd a távoli Balira 3,5 órára...

"ROMANTIKUS TALÁLKOZÁS"

Ez a romantikus kényeztető csomag, ami elrepíti majd Önöket a Távol Keletre a "Romantikus találkozás" kifejezetten olyan pároknak lett gondosan összeállítva, akik egy igazán kiadós pihenésre és felfrissülésre vágynak egy egzotikus szigeten. Egzotikus növényi aromák, romantikus hangulat, lágy zene, gyertyafény, gyümölcsök és gyümölcslé, és végül, de nem utolsó sorban csokoládé fondü ...